156538_preview-7

about me

Demilous is de naam van mijn portfolio, het is een combinatie van mijn voornamen: Debbie Milou. Ik ben 27 jaar en in 2012 afgestudeerd als Grafisch Ontwerpster op het Cibap, de Vakschool voor Verbeelding. Daarna heb ik nog een jaar Bloemsierkunst gevolgd op het Stoas. In al deze jaren heb ik veel geleerd op creatief gebied.

Ik kwam op het Stoas erachter dat Grafische vormgeving echt mijn passie is, want ik miste het enorm! Toen het jaar afgelopen was ben ik meteen opzoek gegaan naar een leuke baan in de grafische sector. 

En zo ben ik in 2013 bij Daphne's Diary terecht gekomen en begonnen als grafisch ontwerper. Daphne's Diary is een magazine vol inspiratie op het gebied van: knutselen, fotograferen, shoppen, tuinieren, koken, reizen en interieur. Naast het grafisch ontwerpen ben ik tijdens mijn werk ook bezig met de fotografie en creatieve projecten, zoals knutselen en koken. Het is een baan waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan.

Naast mijn werk vind ik nog veel meer leuk om te doen: ik fotografeer, kook graag, maak mijn eigen sieraden en doe aan handlettering. Ook ben ik sinds kort een Instagram account begonnen waarop ik mijn liefde voor interieur en lifestyle deel: 

www.instagram.com/homebydemilo...

Ze zeggen altijd dat je creatieve idee├źn nooit op raken, en dat is in mijn geval zeker waar. 

Bedankt voor het bezoeken van mijn Portfolio! Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje.

Groetjes,
Debbie Milou Hogendorp

Mijn Curriculum Vitae